Rabo ClubSupport gestart; stem op SEH!

Donderdag 10 oktober 2019

Inmiddels is de Rabobank ClubSupport (voorheen Clubkas Campagne) 2019 helemaal van start gegaan. Leden van de bank kunnen vanaf vrijdag 27 september stemmen op hun favoriete vereniging op de Veluwe om de clubkas te spekken. Ook SEH heeft zich wederom aangemeld voor deze leuke actie.

Voor wie lid is, alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen, vragen we je om op jouw club te stemmen. Doet dat zo snel mogelijk, maar wat ons betreft in ieder geval vóór 1 oktober via deze site.

Zoals ieder jaar stelt de Rabobank 150.000 euro beschikbaar om te verdelen aan de verenigingen op de Veluwe. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Het te ontvangen bedrag kan dus flink oplopen. In 2016 kreeg SEH bijvoorbeeld 645 euro en vorig jaar was dat bedrag zelfs nog iets hoger, met 690 euro!

Een dergelijk bedrag willen we natuurlijk graag weer. Mede dankzij het bedrag van de Rabobank ClubSupport willen we de deze zomer aangepakte kantine nog wat meer oppimpen. Daarbij is er uiteraard aandacht voor jong én oud. Maar daar hebben we wel de hulp van alle SEH’ers voor nodig! Hoe meer stemmen er op SEH worden uitgebracht, des te meer geld we als vereniging immers mogen ontvangen. Iedereen die lid is van de Rabobank krijgt ook een uitnodiging om te stemmen, of heeft deze inmiddels zelfs al ontvangen.

Tot en met 11 oktober van dit jaar mogen de leden van de bank stemmen. Na die datum worden de stemmen geteld en vindt de verdeling onder alle verenigingen plaats. De uitreiking van de cheques vindt plaats op 28 oktober. Dan wordt dus ook bekend welk bedrag SEH krijgt.