Mooie schenking: zes picknicktafels bij SEH!

Maandag 23 september 2019

De vaste bezoeker van sportpark ‘De Eeuwlanden’ had ze vast de afgelopen weken al gezien. Of heeft er zelfs mogelijk even gebruik van gemaakt, onder het genot van een kopje koffie of iets anders lekkers. Voetbalvereniging SEH is hoe dan ook erg blij met de schenking van deze zes prachtige picknicktafels op het vernieuwde terras bij het clubhuis!

Ruud van de Vrugt en Elwin van Olst (foto) hebben namens de bedrijven Deurmarkt.com, Bestratingsmarkt.com en Van Olst bouwmaterialen voor het mooie houten meubilair gezorgd. Voor teamgenoten en andere leden of bezoekers van de voetbalvereniging zijn het ideale banken om eens rustig met elkaar het gesprek aan te gaan of een wedstrijd op het hoofdveld te volgen.

De afgelopen maanden heeft de kantine van SEH en de directe omgeving een flinke opknapbeurt gekregen. De statribune heeft plaats gemaakt voor een groot terras met luifel, zodat bezoekers ook bij regenachtig weer buiten voetbal kunnen kijken. De afgelopen weken blijkt dat hier ook al volop gebruik van wordt gemaakt. De zes picknicktafels zijn een mooie toevoeging voor het terras, dat inmiddels bijna helemaal gereed is. De voetbalvereniging bedankt de schenkers dan ook hartelijk!