Tweede deel teamfoto's maken

Woensdag 18 september 2019

Zoals voor velen inmiddels al wel bekend worden voor de website weer nieuwe teamfoto's gemaakt. De fotograaf van dienst, Barend de Ruiter, zal aanstaande zaterdag weer circa tien teams op de gevoelige plaat vastleggen.

Op basis van het bekende wedstrijdschema voor zaterdag 21 september is er een indeling gemaakt, van hoe laat welk team op de foto moet. De indeling is in dit document (word-bestand; update vrijdagmorgen 20-09) te vinden. Boven de indeling is een aantal spelregels te vinden, waarvan wordt verwacht dat iedereen zich hieraan probeert te houden.

Er is geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met ieders behoeften en wensen. Met ieders hulp en medewerking zou het toch de aanstaande zaterdag moeten lukken om alle in het document genoemde teams op de foto te krijgen. Graag ieders begrip en medewerking hiervoor. Wij zijn immers SEH!

De enkele resterende teams die voor deze zaterdag nog niet zijn ingedeeld zullen binnenkort worden benaderd voor een ander moment. Wie, bijvoorbeeld in het kader van de AVG, niet op de foto wil kan dit vooraf aangeven. Dan wordt dit uiteraard gerespecteerd.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn; meldt het dan even bij Anton van Noorel. Hij is te bereiken via mail: apnnoorel@gmail.com of mobiel: 06-83027599.