‘Wij zijn SEH’ deze week verspreid

Maandag 02 september 2019

De eerste exemplaren van de ‘Wij zijn SEH’ (voorheen presentatiegids) zijn afgelopen zaterdag tijdens de Open Dag op sportpark De Eeuwlanden uitgereikt. De overige gidsen zullen later deze week worden verspreid.

Burgemeester Jacqueline Koops-Scheele ontving uit handen van Anton van Noorel van de pr-commissie van vv SEH het eerste exemplaar van de gids van dit jaar. Zij sprak haar waardering uit voor het mooie boekwerk. Ook aan een aantal andere gasten is al een Wij zijn SEH uitgereikt.

De gids wordt in het postcodegebied 8181 huis-aan-huis verspreid. Dit keer niet gezamenlijk met een lokaal nieuwsblad, maar door eigen leden en vrijwilligers. Mensen die lid zijn van de vereniging, maar niet in Heerde wonen, ontvangen normaliter eind deze week het blad per post. Dit geldt ook voor de honderden sponsoren van onze mooie voetbalclub. Voor wie toch geen Wij zijn SEH heeft ontvangen, omdat er bijvoorbeeld een ‘nee-nee sticker’ op de voordeur of brievenbus zit, geldt; hij of zij kan de komende weken in de kantine van de voetbalvereniging een exemplaar ophalen. Maar wees er snel bij, want op is ook echt op!

Traditiegetrouw vindt de verspreiding van de gids in september plaats, vlak voor de start van de competities. Dit seizoen is de eerste wedstrijd van SEH 1 op 21 september op ‘De Eeuwlanden’. Dan vindt er een duel plaats tegen Reaal Dronten. Uiteraard komt het eerste elftal uitgebreid aan bod in de gids. Zo is er een interview met hoofdtrainer Pascal Diender te lezen en is de complete selectie dit jaar op de foto gegaan bij het Heerderstrand. Bovendien is het elftal vertegenwoordigd op het voorblad (foto).

De totstandkoming van deze gids is volledig verzorgd door vrijwilligers en de vele sponsoren van SEH. Aan een ieder die aan dit project heeft meegewerkt: heel veel dank!

Heeft u of heb jij vragen of op-, dan wel aanmerkingen, over de ‘Wij zijn SEH’, de daarin verstrekte informatie of de verspreiding en bezorging? Neem dan contact op met Anton van Noorel van de pr-commissie: apnnoorel@gmail.com.