FOTO'S: Terugblik geslaagde Open Dag

Maandag 02 september 2019

De organisatie van de eerste Open Dag bij voetbalvereniging SEH kijkt met tevredenheid terug op het evenement van afgelopen zaterdag, 31 augustus. Van een prachtige opening van de nieuwe accommodatie en een uitstekende samenwerking tijdens de Open Dag met de omliggende bedrijven, tot de goede sportieve resultaten. Zo wist SEH 1 thuis de bekerwedstrijd tegen Elspeet te winnen met 3-0 en wisten onze dames de derby bij onze buren eveneens winnend af te sluiten!

Een leuk en divers programma was op poten gezet door een commissie. Zo was er een gezellige rommelmarkt, inclusief kleedjesmarkt voor kinderen en kramen van sponsoren en geledingen binnen voetbalvereniging. Er was een grote verloting met mooie prijzen, en als feestelijke afsluiting verzorgde zanger Wimmie een optreden. Verder waren er tussendoor allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo was er een pannakooi, konden kinderen geschminkt worden en was er verder onder andere een snelheidsdoel aanwezig.

Rond 12.00 uur volgde een officieel deel. Onze burgemeester, mevrouw Jacqueline Koops-Scheele, opende de vernieuwde accommodatie officieel. De afgelopen maanden heeft de kantine en de directe omgeving een flinke opknapbeurt gekregen. Wethouder Jan Berkhoff wist met een doeltreffend schot in een doeltje de plichtplegingen succesvol af te ronden (foto). Daarvoor kreeg de burgemeester ook al het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids ‘Wij zijn SEH’ overhandigd. Vanzelfsprekend kregen de betrokken bedrijven en vrijwilligers als dank en waardering ook nog een bosje bloemen overhandigd.

Tijdens de Open Dag zijn verschillende foto’s gemaakt, onder andere door Leon Schotman. Deze afbeeldingen zijn te zien in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album. Klik hier om ze te bekijken.