Cursussen Pupillen- en Juniorentrainer

Donderdag 29 augustus 2019

De KNVB in de districten Noord en Oost gaan dit najaar cursussen voor trainers aanbieden. Het advies is dat eventuele kandidaten voor deze periode zich zo snel mogelijk inschrijven, maar uiterlijk vóór 16 september 2019. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 12 deelnemers) worden deze cursussen zoveel als mogelijk dit najaar opgestart.

Inmiddels is er ook meer informatie beschikbaar over de inhoud van de vernieuwde curssusen Pupillentrainer en Juniorentrainer. Via onderstaande links is hierover informatie te vinden;

www.knvb.nl/pupillentrainer

www.knvb.nl/juniorentrainer

Let hierbij op; trainers van de JO-13 moeten opgegeven worden voor de cursus Juniorentrainer, ondanks dat de categorie onder de pupillen valt.

De cursussen Pupillentrainer en Juniorentrainer zullen starten in de 1e volle week van oktober en zullen begin 2020 zijn afgerond. De oefenstof bestaat uit meerdere bijeenkomsten.

Inscrijven kan op de volgende manier. 

Ga naar: inschrijven.knvb.nl District: kies het district waar je een cursus wilt volgen, dit hoeft niet persé het district te zijn waar je woont. Type: cursus. Categorie: trainers. Subcategorie: kies de cursus die je wilt volgen; Juniorentrainer of Pupillentrainer

Klik hierna op ´zoek KNVB activiteiten´. Er verschijnt dan aan de rechterkant een landkaart met een aantal vlaggen daarin. Als je op een vlag klikt krijg je meer informatie. Kandidaten kunnen zelf bepalen op welke locatie zij zich inschrijven. Het ligt echter voor de hand een vlag in de omgeving van je woonplaats aan te klikken. Wanneer je dan op aanmelden klikt komt er nog meer informatie tevoorschijn. Als je dan nog een keer op aanmelden klikt, kun je je inschrijven voor een cursus. Om in te kunnen schrijven hebben kandidaten een relatiecode, geboortedatum en een juist mailadres nodig.