VoetbalTV nu ook bij SEH

Vrijdag 23 augustus 2019

Vanaf het seizoen 2019– 2020 is ook vv SEH aangesloten bij VoetbalTV. Met behulp van een slimme camera worden videoregistraties van onze wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network en wij als vereniging hebben een abonnement genomen. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het hoofdveld. De camera is bevestigd aan de middelste lichtmast aan de zijde van ons clubgebouw (zie foto).

Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV- App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Ook kunnen er highlights gemaakt worden van wedstrijden en gedeeld worden op het eigen profiel. Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl- account.

Daarnaast bieden de camera’s de mogelijkheid om wedstrijden te analyseren. Trainers en coaches kunnen op basis van deze wedstrijdbeelden specifieke momenten uit de wedstrijd terugkijken en bespreken met het team en spelers. De trainers van SEH hebben al laten weten enthousiast te zijn over deze mogelijkheid.

Het project Voetbal TV voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Zie de veelgestelde vragen op www.voetbaltv.nl/faq/ voor meer info. De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Wij wensen jullie veel plezier en profijt van dit nieuwe medium!

Het Bestuur