Programma Open Dag SEH

Dinsdag 20 augustus 2019

Zoals bekend: voetbalvereniging SEH gaat iets nieuws doen. Het gaat om het houden van een Open Dag en wel op zaterdag 31 augustus aanstaande. Iedereen is welkom om op deze dag langs te komen, kennis te maken met de vereniging én de vernieuwde accommodatie te bekijken. Onderaan dit bericht is vast een globale opzet van het programma te zien!

Een leuk en divers programma is op poten gezet. Zo is er een gezellige rommelmarkt vanaf ongeveer 10.00 uur, inclusief kleedjesmarkt voor kinderen en kramen van sponsoren. Er is een verloting met mooie prijzen, en als afsluiting zal een zanger aan het einde van de middag optreden. Verder zijn er tussendoor allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een pannakooi, kunnen kinderen geschminkt worden en is er verder onder andere een snelheidsdoel aanwezig.

Maar misschien wel het belangrijkste: er zal ook gevoetbald worden. Zo’n vijftien bekerwedstrijden vinden deze dag op De Eeuwlanden plaats. Verder beginnen de jongste leden, de Minipups en de Veldhuis League4Kidz, deze zaterdag weer aan het nieuwe seizoen. Dat zal in combinatie zijn met een Opa- en Omadag. SEH 1 speelt om 15.00 uur een thuiswedstrijd tegen Elspeet!

Rond 12.00 uur volgt een officieel deel. Dan zal onze burgemeester, mevrouw Jacqueline Koops-Scheele, de vernieuwde accommodatie officieel openen. De afgelopen maanden heeft de kantine en de directe omgeving een flinke opknapbeurt gekregen (zie foto). We laten graag het resultaat zien. Tevens krijgt de burgemeester dan het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids ‘Wij zijn SEH’ overhandigd tijdens het officiële deel.

Als het gaat om de Open Dag staat SEH deze dag niet alleen; het omliggende bedrijventerrein heeft ook het plan opgevat op dezelfde dag een Open Dag te organiseren. Breng op deze dag dus niet alleen een bezoekje aan De Eeuwlanden, maar ga ook eens kijken bij één of meerdere van de ruim veertig deelnemende bedrijven.

Mede vanwege de Open Dag van de omliggende bedrijven verzoekt de organisatie mensen uit Heerde en omgeving zoveel mogelijk met de fiets te komen, zodat iedereen een plekje heeft om te parkeren. De Open Dag bij SEH is van circa 10.00 tot 18.00 uur op zaterdag 31 augustus. De entree is gratis, iedereen is welkom!

Zo ziet de dag er nu (ongeveer) uit:

De hele dag door: diverse bekerwedstrijden (circa vijftien duels thuis!)

10.30- 11.45 Clinic/training Minipups en VeldhuisLeague4Kidz in combinatie met opa/omadag

10.00- 16.30 Rommelmarkt, inclusief kramen geledingen SEH en sponsoren

10.00- 16.00 Kleedjesmarkt, speciaal voor jeugd tot 16 jaar

12.00- 12.30 Officieel deel; opening kantine, overhandiging eerste presentatiegids

14.15- 16.00 Borrel deelnemers Open Dag omliggende bedrijven

15.00- 16.45 (Beker-) wedstrijd SEH heren 1 tegen Elspeet, na bijzondere opkomst; Voor deze wedstrijd en in de rust: verkoop loten met uitslag verloting

16.45- 18.00 afsluiting, onder meer met zanger Wimmie!

Verder gedurende de dag: extra activiteiten, zoals e-gaming, verloting, springkussen, snelheidsdoel, gatendoek, schminken, pannakooi, oliebollen/hamburgerkraam. Ook worden de spelende teams, en eventueel individuele leden, op de foto gezet door een fotograaf deze dag!