Rommel- en kleedjesmarkt tijdens Open Dag SEH

Maandag 12 augustus 2019

Voor het eerst in haar geschiedenis gaat voetbalvereniging SEH uit Heerde een Open Dag houden. En wel op zaterdag 31 augustus. Belangrijk onderdeel gedurende dit evenement is de rommel- en kleedjesmarkt van de Supportersvereniging.

De afgelopen jaren zijn er al verschillende inlevermomenten geweest, waarop mensen hun overbodige waar in konden leveren. Het laatste moment hiervoor is zaterdag 24 augustus bij voetbalclub SEH, van 10.00 tot 11.00 uur. Op meubels en witgoed na is alles welkom!

De rommelmarkt vindt dus vervolgens een week later plaats. De goederen zullen gestald worden in verschillende kramen op het sportpark. De rommelmarkt is van 10.00 tot 16.30 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. De opbrengsten komen ten goede aan de Supportersvereniging en voetbalvereniging SEH.

Tijdens de rommelmarkt is er ook een gedeelte gereserveerd voor een kleedjesmarkt, speciaal voor de jeugd. Kinderen tot en met 16 jaar kunnen hier tot maximaal 16.00 uur hun waar verkopen. Iedereen is welkom, ongeacht of je bijvoorbeeld wel of geen lid bent van SEH. De deelname is gratis. Aanmelden is wel gewenst en kan tot en met 30 augustus bij Harry Zwarthof: Vicarielaan 4 in Heerde. Of bel: 0578-694659.

Tijdens de Open Dag zet SEH de deuren open. Er zijn verschillende extra activiteiten voor jong en oud en daarnaast zal er ook gewoon gevoetbald worden. Rond 12.00 uur is er een officieel deel. Dan zal onze burgemeester, mevrouw Jacqueline Koops-Scheele, de vernieuwde accommodatie openen. 

Iedereen is welkom op de Open Dag. Mensen uit Heerde worden, indien mogelijk, verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark te komen voor de activiteiten én de rommel- en kleedjesmarkt.