Open Dag SEH op 31 augustus

Vrijdag 02 augustus 2019

Zoals in de recent rondgestuurde nieuwsbrief voor velen al was te lezen: voetbalvereniging SEH uit Heerde gaat iets nieuws doen. Het gaat om het houden van een Open Dag en wel op zaterdag 31 augustus aanstaande. 

Een commissie, gevormd uit verschillende geledingen binnen de vereniging, is bezig om een leuk en divers programma op poten te zetten. Zoals bekend komt er een gezellige rommelmarkt vanaf ongeveer 10.00 uur, mét kleedjesmarkt voor kinderen, georganiseerd door de Supportersvereniging. Er is een verloting met mooie prijzen, en als afsluiting zal een zanger optreden. Verder zijn er tussendoor allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook heeft de club een professionele fotograaf geregeld voor deze dag om alles op de gevoelige plaat te leggen. We zijn daarnaast blij dat in ieder geval SEH 1 een thuiswedstrijd om 15.00 uur zal spelen!

Want, misschien wel het belangrijkste, er zal ook gewoon gevoetbald worden. Naar verwachting zijn er zo’n twaalf bekerwedstrijden deze dag op De Eeuwlanden. Verder beginnen de jongste leden, de Minipups en de Veldhuis League4Kidz, deze zaterdag weer aan het nieuwe seizoen. Dat zal in combinatie zijn met een Opa en Oma-dag. Heel veel leden zullen dus automatisch al aanwezig moeten zijn om een wedstrijd te spelen.

Rond 12.00 uur is er een officieel deel. Dan zal onze burgemeester, mevrouw Jacqueline Koops-Scheele, de vernieuwde accommodatie openen. Tevens krijgt zij dan het eerste exemplaar van de nieuwe gids ‘Wij zijn SEH’ overhandigd.

Leuk om te melden is dat we niet alleen staan als het gaat om de Open Dag; het omliggende bedrijventerrein heeft het plan opgevat op dezelfde dag een Open Dag te organiseren. Breng op deze dag dus niet alleen een bezoekje aan De Eeuwlanden, maar ga ook eens kijken bij één van de veertig omliggende bedrijven als Houtman Transport, Hegin, Van der Most, NXPD, De Waard Tenten, Sportschool Bijsterbosch of de gemeentewerf. SEH is feitelijk hét middelpunt van al deze activiteiten! Meer info over de Open Dag van de omliggende bedrijven is op Facebook te zien: klik hier.

We gaan ons presenteren aan onze eigen leden, maar bovenal aan mensen die onze voetbalvereniging nog niet kennen. Zie dit bericht dus ook gelijk als een uitnodiging aan jezelf, maar ook aan je familie, vrienden of andere bekenden. Want wij zijn immers SEH!

Mocht je een leuk idee hebben, of wil je iets betekenen voor de club tijdens deze dag, neem dan contact op met de Open Dag commissie. Doe dat ook gerust als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van dit bericht of als je je wilt aanmelden voor de kleedjesmarkt. Delen van dit bericht, of de afbeelding, op bijvoorbeeld social media wordt ook zeer gewaardeerd!

Mede vanwege de Open Dag van de omliggende bedrijven vragen wij mensen uit Heerde en omgeving zoveel mogelijk met de fiets te komen, zodat iedereen een plekje heeft om te parkeren.

We hopen op een mooie, gezellige en sportieve dag met elkaar en dus heel SEH.

De Open Dag Commissie.