FOTO’S: Update verbouw accommodatie

Zaterdag 20 juli 2019

Zoals velen inmiddels wel hebben meegekregen: de verbouw van de kantine en omgeving van voetbalvereniging SEH uit Heerde is in volle gang. Sinds maandag 17 juni wordt er hard gewerkt aan dit grote project, waar verschillende bekende bedrijven en sponsoren uit de omgeving van Heerde hun gewaardeerde bijdragen aan leveren. Via dit bericht een update van de werkzaamheden, inclusief foto’s.

De afgelopen maand is er al veel gedaan. Het terras op de statribune is bijvoorbeeld uitgebreid  en ook de trap is gereed.  De dakplaten waarin nog asbest aanwezig was zijn vervangen door een asbestvrij dak. Ook het commentaarhok is verdwenen; een soortgelijke ruimte zal in de loop van volgend seizoen aan de andere kant van het hoofdveld komen te staan. De nieuwe spelerstunnel richting het hoofdveld is bovendien al gereed.

Momenteel vindt het gros van de werkzaamheden vooraan het gebouw of aan de binnenkant plaats. Zo wordt de entree van het clubgebouw aangepast. Ook de keuken en bar worden samengevoegd. De nieuwe bar die dit vormgeeft is inmiddels al geplaatst. De inrichting van de kantine krijgt later nog een beurt. De ramen worden bijvoorbeeld dan voorzien van dubbel glas. De werkzaamheden aan de pui aan de zijde van het hoofdveld beginnen volgende week. Ook komt er straks nog een luifel boven het uitgebreide terras, zodat toeschouwers buiten droog kunnen (blijven) staan.

De planning is dat de klus (nagenoeg) gereed is op zaterdag 31 augustus, de datum van de eerste Open Dag van SEH op ‘De Eeuwlanden’ - in combinatie met ‘Industrieterrein Heerde Onderneemt’- en de feitelijke start van het nieuwe seizoen.

Tijdens de werkzaamheden zijn diverse foto’s gemaakt door fotograaf Barend de Ruiter. Deze, ruim dertig stuks, zijn te bekijken in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album, inclusief wat materiaal van de oude (of vroegere) accommodatie van SEH. Klik hier om te ze bekijken.