FOTO'S: Jeugdweekend SEH 2019

Zaterdag 22 juni 2019

Hét hoogtepunt van het jaar voor de jeugd van SEH is steevast het RABO jeugdweekend, aan het eind van het seizoen. Dit evenement vond afgelopen vrijdag en zaterdag plaats. Tijdens de diverse activiteiten zijn foto’s gemaakt.

Door de organisatie, bestaande uit tientallen mensen vanuit verschillende geledingen binnen de club, wordt elk jaar het onderste uit de kan gehaald. De hele vereniging kijkt ieder jaar weer uit naar het festijn, waar zaken als teamspirit en gevoel van grote saamhorigheid zeker tot uiting komen.

Het jeugdweekend is voor de D-, E- en F-jeugd ( tegenwoordig JO13, JO11, JO9) en de minipups. Ook dit jaar weer onder de naam ‘RABO-jeugdweekend’, omdat deze bank als sponsor het evenement heeft geadopteerd. Ook enkele andere bedrijven leveren overigens hun niet te onderschatten bijdrage aan het jeugdweekend.

Op de vrijdag werd onder meer een onderling voetbaltoernooi gehouden. Daarnaast was er een clinic bij de buren van sportschool Bijsterbosch of kon er meegedaan worden aan een potje e-gaming in de bestuurskamer. Voor de ochtendactiviteiten op zaterdag, na een (korte?) nacht, was veld drie omgetoverd tot een waar attractiepark (zie foto), waar alle kinderen in groepen van de diverse spellen gebruik maakten, zoals een wipe-out baan en een stormbaan. Ander uitdagend onderdeel was een soort slangenvoetbal, waarbij de jeugd de bal via het water uit de brandweerslangen (en met behulp van de plaatselijke lieden) de bal in het doel moesten krijgen. Als afsluiting op zaterdag rond het middaguur was de penaltyfinale onder het toeziend oog van veel publiek.

Diverse clubmensen en vrijwilligers zorgden er weer voor dat alles vlekkeloos is verlopen. Het RABO-jeugdweekend is voor deelnemers gratis, want een belangrijk deel van de kosten wordt door de hoofdsponsor, de vele lokale bedrijven en bijvoorbeeld ook de ondersteunende diensten als de Supportersvereniging gedekt. De organisatie en onze SEH-jeugd zijn alle vrijwilligers en bedrijven erg dankbaar voor hun bijdragen. Op naar volgend jaar!

Tijdens het evenement zijn diverse foto's gemaakt. Deze zijn te vinden in het daarvoor aangemaakte foto-album. Klik hier om ze te bekijken.