FOTO’s: finale Veldhuis League en Minipups

Dinsdag 04 juni 2019

Onder fraaie omstandigheden hebben de talenten van de Veldhuis League4Kidz en de Minipups afgelopen zaterdag hun laatste activiteiten van dit seizoen afgewerkt. Tijdens de training, oefeningen en wedstrijdjes zijn foto’s gemaakt.

De jongste talenten van voetbalvereniging SEH uit Heerde hebben bijna het hele seizoen op de zaterdagmorgen hun kunsten mogen vertonen op het hoofdveld. Dit gebeurde vaak onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes. Maar voor zowel de Veldhuis League4Kidz en de Minipups kwam er afgelopen zaterdag een einde aan het seizoen.

En dit gebeurde tijdens de grote finale. Hierbij werd iedereen naar voren gevraagd en elke speler kreeg een aandenken. De winnaars van de Veldhuis League4Kidz kregen natuurlijk de mooie beker uitgereikt. Op die manier ging iedereen blij en tevreden weer naar huis, wachtend op het nieuwe seizoen!

Tijdens de huldiging en activiteiten zijn foto´s gemaakt door Leon Schotman. De afbeeldingen zijn inmiddels te zien in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album op deze site. Klik hier om ze te bekijken.