FOTO´S: Veluwse Keepersdag bij SEH groot succes

Donderdag 02 mei 2019

De 3e editie van de Veluwse Keepersdag, georganiseerd door The Dutch Goalkeepers Academy in samenwerking met voetbalvereniging SEH uit Heerde, was op donderdag 2 mei! Zo´n 60 deelnemers, afkomstig van de hele Veluwe en omgeving, deden mee aan het evenement. Na afloop was er veel enthousiasme over de Keepersdag.

Tijdens de dag kregen de deelnemende keepers tips en trainingen van professionele keeperstrainers met ervaring bij PEC Zwolle, Vitesse en Go Ahead Eagles! De dag stond onder leiding van Eser Elmali, eigenaar van The Dutch Goalkeepers Academy en daarnaast keeperstrainer bij PEC Zwolle vrouwen! Door middel van veldtrainingen, een theorieles en demonstraties kregen de deelnemers te zien wat er allemaal bij komt kijken om een goede keeper te worden.

Het evenement was speciaal voor alle keepers tussen de 6 en 18 jaar, ongeacht niveau, woontplaats, vereniging of geslacht. Veel jongens en meisjes werkten zich tussen 11.00 en 16.00 uur dan ook volop in het zweet. De deelnemers kwamen niet alleen uit Heerde, maar onder meer ook uit Zalk, Zeewolde en Vaassen. En ondanks de matige voorspelling viel er gelukkig nauwelijks een druppel regen op ´De Eeuwlanden´.

Ook verschillende keepers van onze eigen vereniging SEH waren aanwezig. De kosten voor deze complete dag inclusief lunch, van twintig euro per persoon, werden voor deze doelmannen uit Heerde betaald door de Supportersvereniging. Een fantastisch gebaar van deze ondersteunende dienst! Vanuit de vereniging heeft met name Eric Wagenaar zich druk bezig gehouden met de organisatie, waarvoor hulde!

Tijdens de dag, met name aan het begin en aan het eind, zijn er foto´s gemaakt door Barend de Ruiter en Anton van Noorel. Deze afbeeldingen zijn samengevoegd in een speciaal daarvoor aangemaakte foto-album. Klik hier om ze te bekijken.