FOTO'S: Derby SEH MO11-1 - VV Heerde MO11-1

Zaterdag 20 april 2019

Een mooiere derby kun je niet vinden: zaterdagmorgen werd de wedstrijd SEH MO11-1 tegen VV Heerde MO11-1 gespeeld op sportpark 'De Eeuwlanden' in Heerde. Tijdens het duel zijn meerder foto's gemaakt, die nu te bekijken zijn op de site.

Voorafgaand aan het duel stonden beide teams dicht bij elkaar op de ranglijst van de eerste klasse. Bij winst zouden de meiden van SEH een belangrijk gat slaan ten opzichte van VV Heerde. En dat lukte uiteindelijk ook. Onder het toeziend oog van veel ouders, opa's en oma's en belangstellenden werd de wedstrijd uiteindelijk beslist in het voordeel van SEH, 4-2.

In de beginfase was SEH diverse keren dicht bij een doelpunt maar de keeper van Heerde redde een aantal keren zeer bekwaam. De voorsprong van Heerde was een flinke tegenvaller. Uiteindelijk eindigde de eerste helft in een 0-1 voorsprong voor Heerde.

Na de rust schakelde SEH een tandje bij en dat resulteerde uiteindelijk in een veilige 3-1 voorsprong. Zo leek het althans. Uit het niets kwam Heerde terug tot 3-2 en werd het alsnog spannend. In de allerlaatse seconde van de wedstrijd scoorde SEH de bevrijdende 4-2 en was de ontlading groot. Al met al een mooie spannende wedstrijd met een verdiende winnaar. 

Tijdens de wedstrijd zijn meer dan vijftig foto's gemaakt, deze zijn nu hier te vinden in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album.