Veluwse Keepersdag 2019 bij SEH

Woensdag 27 maart 2019

De 3e editie van de Veluwse Keepersdag, georganiseerd door The Dutch Goalkeepers Academy in samenwerking met voetbalvereniging SEH uit Heerde, is op donderdag 2 mei!

Tijdens de dag krijgen de deelnemende keepers tips en trainingen van professionele keeperstrainers met ervaring bij PEC Zwolle, Vitesse en Go Ahead Eagles! Ook zal er een keeper van Go Ahead Eagles aanwezig zijn. De dag staat onder leiding van Eser Elmali, eigenaar van The Dutch Goalkeepers Academy en daarnaast keeperstrainer bij PEC Zwolle vrouwen! Ook is er een gastkeep(st)er aanwezig uit het betaalde voetbal. Hij of zij zal deze dag beschikbaar zijn voor handtekeningen en een meet and greet.

Het evenement is speciaal voor alle keepers tussen de 6 en 18 jaar. Je hoeft dus geen lid te zijn van SEH. De Keepersdag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zijn ouders, coaches en overige belangstellenden ook van harte welkom om de training vanaf de zijlijn te volgen. Op de dag zal de beste keeper bekroond worden als ‘doelman van de dag’.

Maar er is meer… Want de kosten voor deze complete dag inclusief lunch bedragen voor de deelnemers twintig euro per persoon. Maar dat geldt niet voor de keepers van SEH. Want dankzij een fantastisch gebaar van de Supportersvereniging mogen de doelmannen van de organiserende club gratis meedoen!

Ben of ken jij iemand die interesse heeft? Je kan je inschrijven op www.thedutchgoalkeepersacademy.com. Klik op contact, inschrijven, zoek de Keepersdag op en vul je gegevens in. Graag tot 2 mei!

Voor meer info: bekijk de afbeelding of deze poster.