Naast Pupil nu ook Team van de Week

Woensdag 13 februari 2019

Met ingang van de tweede competitiehelft zal er een nieuw initiatief zijn rondom de wedstrijden van SEH 1: naast de al bekende Pupil van de Week zal er met ingang van zaterdag 16 februari ook een Team van de Week zijn. Tijdens de wedstrijd tegen Zeewolde zal dat het team SEH JO10-3 (foto) zijn!

Om de binding van de jeugd met de club te versterken is deze activiteit bedacht. De bedoeling is om de activiteit als pilot het komende halfjaar tijdens de competitie te doen plaatsvinden. Het Team van de Week krijgt als extra taak het eerste elftal met vlaggen te ontvangen voorafgaand aan de wedstrijd. Teams die in aanmerking komen zijn afkomstig uit de leeftijdscategorie O-11 en O10 (zowel meisjes als jongens). Iedere keer is één van deze teams aan de beurt. Het betreft vooralsnog de resterende thuiswedstrijden van SEH 1 (vijf wedstrijden) in het seizoen 2018-2019.

Wat is de opzet van de activiteit?  Het Team van de Week is een half uur voor aanvang van de wedstrijd van SEH 1 met de leider aanwezig. Daarna krijgen ze een korte instructie en een rondleiding langs onder meer de bestuurskamer en de massagetafel. Daarna krijgt het team de vlaggen, gaan ze het veld op en vormen ze twee rijen waartussen de beide teams (SEH 1 en de tegenstander) door lopen.

Daarna worden de vlaggen weer ingeleverd, ontvangt iedereen consumptiebonnen en zijn de spelers aanwezig bij de wedstrijd van SEH 1. Naast de wedstrijd van zichzelf hebben de Teams van de Week een leuke en belangrijke bijdrage voor het oog van veel mensen op de betreffende zaterdag. Op die manier is het bedoeling er een leuke, sportieve en natuurlijke gezellige dag van te maken. Voor alle duidelijkheid: ook de Pupil van de Week blijft gewoon bestaan!

Er is een schema gemaakt door het Jeugdbestuur, gebaseerd op het competitieprogramma. Bij datzelfde orgaan kunnen leden ook terecht voor vragen of informatie.