Sponsoruitje SEH op 25 januari

Donderdag 10 januari 2019

Wij als sponsorcommissie van SEH trappen 2019 af met een jaarlijks terugkerend evenement; het bezoeken van een betaald voetbal wedstrijd. Dit keer bezoeken we een topduel in de Keuken Kampioen Divisie. De kraker Cambuur Leeuwarden – Go Ahead Eagles staat op de agenda voor vrijdag 25 januari. Aanmelden om mee te gaan kan nu!

Voor dit duel zullen we gezamenlijk dineren in een lounge in het Cambuur stadion. We krijgen een rondleiding door het stadion en er zal gelegenheid zijn om de wedstrijd na te bespreken met een aantal Cambuur spelers onder het genot van een drankje.

Uiteraard reizen we met de sponsoren per bus af naar het hoge noorden, zodat zij onbekommerd kunnen genieten van een avondje Cambuur. Benieuwd naar het hele programma? Bekijk dan dit document of de afbeelding (zie foto). Let op! De inschrijving sluit 19 januari... Wees welkom; per sponsor mag er uiteraard meer dan één persoon mee. De contactgegevens voor aanmelding zijn in het document te vinden.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring, heeft u een tip voor een mogelijke sponsor? Mail ons gerust; commercielezaken@vvseh.nl