SEH huldigt jubilarissen

Zaterdag 05 januari 2019

Liefst acht leden van SEH zijn zaterdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van de voetbalvereniging gehuldigd. Eén voor één vroeg voorzitter Barend de Ruiter of ze naar voren wilden komen.

De jubilarissen ontvingen allemaal een oorkonde en een fraaie bos bloemen, nadat voorzitter De Ruiter ze had bedankt voor hun inzet en hun trouw aan de vereniging. Na afloop van de uitreikingen is de groep jubilarissen voor de nieuwe entree van de voetbalvereniging op de foto gezet. Bij de groep van jubilarissen van 25 jaar ontbrak een aantal om verschillende redenen. Degene die wél aanwezig waren zijn na afloop op de foto gezet bij de entree van het sportpark.

De jubilarissen:

50 jaar lid: Rien Barneveld; Gert van de Beek; Wim van de Vrugt

40 jaar lid: Gerlof Logtenberg; Herwin Renshof

25 jaar lid: Kevin van de Bosch; Christiaan Holtdijk; Joost Noordman; Martin Schuurman; Marco Dalhuisen; Rene van Ginkel; Harold Haverkamp; Koen Lamberink; Patrick Remmerts en Marco Brasjen.

Naast het huldigen van de jubilarissen is er ook nog een schouderklop uitgereikt, aan een belangrijk persoon binnen de vereniging. Dit jaar is dat Gerrit van Leeuwen, de Hoofd Jeugd Opleidingen. Voorzitter De Ruiter prees hem voor zijn betrokkenheid binnen de jeugdafdeling. Van Leeuwen kreeg daarvoor een fraai kleinood overhandigd en natuurlijk een applaus van de vele aanwezige leden.

Eerder op de middag was er de traditionele wedstrijd tussen spelers van SEH 1 en het G-team. Dit jaar is voor een iets andere opzet gekozen. Geen wedstrijd meer, maar een klein mixedtoernooitje, waaraan ook de speelsters van het vrouwenteam hebben meegedaan.

Bekijk de foto´s van deze middag in het speciaal daarvoor aangemaakte foto-album.