• De spelers van het tweede elftal van voetbalvereniging SEH uit Heerde kunnen voortaan hun sportspullen goed opbergen in gloednieuwe tassen. Onlangs hebben zij deze fraaie exemplaren gesponsord gekregen van het bedrijf Hegin Metalfinishing

    Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen WVF 3 ging het tweede team met de sponsor op de foto. Namens het elftal en de sponsorcommissie van SEH werd de dank en waardering middels een boeket bloemen uitgesproken richting Maureen Houtman, aanwezig namens sponsor Hegin Metalfinishing. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en het uitvoeren van oppervlaktebehandelingen.

    Veel leden van SEH fietsen over het industrieterrein naar het sportpark. Zij zullen dan ook zien dat het bedrijf Hegin momenteel flink aan het verbouwen is langs de Europaweg. Begin oktober zijn de werkzaamheden gestart voor de nieuwbouw van het kantoorpand, de expeditie en cleanroom. De meeste SEH’ers zullen straks het eindresultaat bij het langsrijden vanzelf weer kunnen aanschouwen!

    Bij SEH 2 was er in ieder geval alvast veel enthousiasme om de prachtige, blauwe tassen met natuurlijk de naam van de sponsor er ook op! Het team wordt verder nog gesponsord door de bedrijven Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde en VL Consultants.