• De spelers van het derde elftal van SEH zijn eerder dit seizoen in het nieuw gestoken. Het team heeft shirts gekregen met daarop de naam van de sponsoren Bestratingsmarkt.com en Van Olst Bouwmaterialen. Afgelopen zaterdag, vlak voor toch wel een bijzonder moment, werd daar nog even bij stil gestaan.

    Van Olst Bouwmaterialen en Bestratingsmarkt.com zijn de sponsoren van het derde elftal. De bedrijven van Elwin van Olst hebben daarnaast hun gewaardeerde bijdragen aan de club geleverd via een aantal sponsorborden, de picknicktafels op het terras en een zeskant. Bovendien was de naam Bestratingsmarkt.com verbonden aan het onlangs georganiseerde en zeer goed verlopen pupillentoernooi bij SEH. Op de ‘nieuwe’ shirts van het derde elftal is op de voorzijde Van Olst Bouwmaterialen te vinden, Bestratingsmarkt.com staat achterop.

    Afgelopen zaterdag ging het team met het tenue op de foto bij de bedrijven aan de Kamperzijweg. Daar ontving eigenaar Elwin van Olst namens Gert-Jan Toorn van de sponsorcommissie van SEH ook een bos bloemen als dank en waardering voor zijn sponsoring.

    Later die dag moest SEH 3 nog één competitiewedstrijd spelen in Hattemerbroek. Omdat er met 2-4 werd gewonnen van Noord Veluwe Boys mocht het team zich kampioen noemen. Gefeliciteerd!