• Geen 'koffiestress' meer bij SEH, of juist toch wel? Want wat moet je nu kiezen? Neem je voortaan in het clubhuis van de voetbalvereniging een gewone koffie, een lungo (een soort espresso met meer water) of cappuccino? Die mogelijkheden zijn er inmiddels allemaal dankzij een gloednieuwe koffiemachine en later volgen er nóg meer opties!
   
  De vorige koffiemachine bij SEH, waar alleen normale koffie en warm water uit kwam, had zijn beste tijd wel gehad. Het apparaat was te oud, er kwam weinig smaak meer uit en werkte traag. Zeker op piekmomenten, bijvoorbeeld in de rust van derby's, leverde dat bij het bar- en keukenpersoneel wel eens koffiestress op.
   
  Dat lijkt nu voorbij, want donderdag 15 februari heeft Douwe Egberts een nieuwe en snellere koffiemachine geplaatst en geïnstalleerd. De keuze is hierdoor dus ook uitgebreid. Zo is de veelgevraagde cappuccino nu ook beschikbaar. In de zomermaanden, als het warmer wordt, zullen ook de 'iced-varianten' hiervan beschikbaar zijn. En wellicht volgen er nóg meer opties, dit is ook afhankelijk van de vraag van bezoekers.

  Gewijzigde prijzen 
  De prijzen zijn hierdoor wel iets gewijzigd. Aanvankelijk was alles 1,25 euro per stuk. De thee blijft gewoon op die prijs. Koffie wordt 1,30, cappuccino 1,50. Ook chocolademelk kost 1,50- eventueel met slagroom voor de meerprijs van 0,50 euro.
   
  Dus weet jij al wat je voortaan neemt bij SEH? Vanaf zaterdag 17 februari ben je welkom om alle beschikbare koffievarianten uit te proberen. Tot dan!