• Nieuwe hoofdsponsor voor dames-en meidentak SEH

  2 jun 2023
 • Met veel trots maakt SEH bekend dat het bedrijf Bart Pool Installaties uit Heerde de hoofdsponsor is geworden van het vrouwen- en meidenvoetbal bij SEH! Hiervoor zijn onlangs, in het bijzijn van bestuurslid commerciële zaken Herman Zwerver, de papieren ondertekend (zie foto).

  Dat de dames- en meidenafdeling van SEH nog steeds groeit, is Bart (ook door zijn eigen voetballende dochters) niet ontgaan. Zijn bedrijf bestaat vijftien jaar. Daarvan is Bart Pool Installaties maar liefst tien jaar de hoofdsponsor van de jeugd bij SEH geweest.

  Logo
  Nu zullen alle vrouwen en meiden binnen SEH met trots het logo van Bart zijn bedrijf mogen dragen. Dat geldt bij de meiden voor zowel de pakken en de tassen, voor de vrouwen gaat het om de gehele outfit!

  De afgelopen tien seizoenen was Bart Pool met zijn bedrijf hoofdsponsor van de jeugd van SEH. Deze tak heeft hij, net als zijn eigen bedrijf, de afgelopen jaren fors zien groeien. Iedereen kent daardoor de 'Bart Pool pakken' in Heerde en omgeving wel!

  Speerpunt
  De nieuwe sponsorovereenkomst sluit naadloos aan bij het beleid van de vereniging. Want het vrouwen- en meidenvoetbal is bij SEH één van de speerpunten voor de toekomst. Het eerste elftal bij de dames, dat onlangs ongeslagen kampioen is geworden, zal dan ook dezelfde faciliteiten hebben als het eerste elftal bij de mannen.

  Benieuwd naar de nieuwe 'Bart Pool pakken en kleding'? Hier zullen we bij het begin van het nieuwe seizoen zeker op terugkomen. Via de socials, maar ook in de presentatiegids.

  Bart, nogmaals bedankt en op naar vier succesvolle seizoenen!