• Nieuwe competitie Veldhuis League4Kidz start bijna

  19 jan 2023
 •  

  De jongste talenten van SEH hebben de winterstop er bijna opzitten. De nieuwe competitie voor de Veldhuis League4Kidz gaat dan ook bijna van start, terwijl de trainingen alweer zijn begonnen. En nieuwe aanwas is zeker nog welkom!

  Over Veldhuis League4Kidz
  De Veldhuis League4Kidz is al zo'n twaalf jaar een echt parel binnen de jeugdopleiding van SEH. De jongens en meisjes van zo'n zes á zeven jaar oud trainen iedere woensdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur en werken op zaterdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur hun eigen onderlinge competitie af. In teams van vier of vijf kinderen, in de tenues van topclubs als FC Barcelona of Bayern München, mede mogelijk gemaakt door sponsor Veldhuis Advies uit Heerde. Dat gebeurt op het hoofdveld van SEH, onder het toeziend oog van veel ouders, grootouders en andere bekenden.

  Iedere groep heeft zijn vaste begeleider. Zodat de jeugd elke week een vertrouwde omgeving heeft, maar wel telkens tegen andere teams speelt. Balbeheersing, passen/ trappen en aannemen wordt spelenderwijs bijgebracht door een groep deskundige SEH-trainers. Het plezier en enthousiasme spat er vaak vanaf, want er is veel lol!

  Uiteindelijk is hierdoor de stap naar 'het echte werk' makkelijk te zetten. Dat hebben we ook dit najaar gezien, want veel talenten uit de Veldhuis League vormen nu de nieuwe SEH-teams JO8-2 en JO8-3M. Juist daardoor zijn nieuwe talenten voor de Veldhuis League4Kidz-competitie van dit voorjaar, die start op zaterdag 11 februari, ook nog meer dan welkom. Wie weet gaan deze jongens of meisjes deze zomer wel naar huis met de grote wisselbeker of de penaltybokaal!

  Contact
  Meer info of meedoen? Mail gerust eens naar 
  fleagueseh@gmail.com of neem contact op met Margo Bagerman, via 06-27589589.