• Natuurgrasvelden grotendeels weer bespeelbaar

  15 dec 2023
 • Het is helaas bijna een repeterend verhaal. Het heeft de afgelopen tijd enorm veel geregend en gesneeuwd. Al die neerslag, zoals de afgelopen dagen nog, heeft duidelijk zijn invloed op onze natuurgrasvelden. Bovendien droogt het amper meer op tijdens de betere periodes, dit ook in verband met de vorst.
   
  Vanwege de regen- en sneeuwval van de afgelopen weken en de reeds slechte conditie van een deel van de velden heeft de consul veld 3 en 4 bij SEH wederom moeten afkeuren. Dit geldt in ieder geval voor de periode tot en met donderdag 14 december. De velden zijn voor zaterdag 16 december inmiddels weer grotendeels goedgekeurd (zie update onderaan).
   
  De teams die normaal gesproken op veld 3 trainen zullen op het kunstgras een plekje moeten zoeken. Dit betekent dat andere elftallen wat moeten inschikken, maar wij gaan ervan uit dat dit in onderling en goed overleg zeker gaat lukken. De kunstgrasvelden 1 en 2 liggen er prima bij en hier kan wel gewoon op gevoetbald worden.

   
  Update vrijdagmiddag 15 december, 15.00 uur:
  Gezien het geringe programma én het feit dat er amper wedstrijden staan gepland voor zaterdag 16 december op de natuurgrasvelden bij SEH, zijn veld 3 en 4 weer grotendeels bespeelbaar. De hier geplande wedstrijd van MO13-2 kan doorgaan. De Veteranen mogen ook trainen op veld 4, maar wel alleen tussen de beide strafschopgebieden.