• Natuurgrasvelden dit weekend niet bespeelbaar

  23 feb 2024
 • Vanwege de regenval van de afgelopen dagen en de reeds slechte conditie van een deel van de velden heeft de consul veld 3 en 4 bij SEH wederom moeten afkeuren. Dit geldt in ieder geval voor de periode tot zondag 25 februari (zie update hieronder). Dit heeft niet alleen te maken met de neerslag die al gevallen is, maar ook met de voorspellingen en de hoeveelheden regen die deze week mogelijk nog volgen.
   
  De teams die normaal gesproken op veld 3 trainen zullen op het kunstgras een plekje moeten zoeken. Dit betekent dat andere elftallen wat moeten inschikken, maar wij gaan ervan uit dat dit in onderling en goed overleg zeker gaat lukken. De kunstgrasvelden 1 en 2 liggen er prima bij en hier kan wel gewoon op gevoetbald worden.
   
  Update: Op vrijdag 23 februari heeft er een herkeuring plaatsgevonden, om te bekijken of er in het weekend wél wedstrijden gespeeld kunnen worden op veld 3 en 4. Helaas zijn beide velden te drassig. De hier geplande duels op zaterdag 24 februari gaan daarom niet door. Een deel was echter al verzet of verplaatst, dus het gaat nog om de volgende wedstrijden die zijn afgelast:

  *SEH JO11-2- Epe JO11-3 (08.45 uur)
  *SEH JO9-3- Nunspeet JO9-5 (10.15 uur)
  *SEH MO15-2- SVI MO15-1 (11.15 uur)
  *SEH JO10-1- Urk JO10-2 (11.45 uur)
  *SEH 5- 't Harde 5 (14.45 uur)
   
  Er mag dus in ieder geval ook voorlopig nog niet gespeeld, getraind of anderszins gevoetbald worden op de natuurgrasvelden 3 en 4 van SEH. Dus bijvoorbeeld ook niet voor een warming-up voor een wedstrijd op het kunstgras. Graag jullie respect en begrip hiervoor!