• Na het succes van vorig jaar organiseert de dames- en meidenafdeling van SEH aan het eind van dit seizoen wederom een leuk en gezellig toernooi! Op vrijdagavond 31 mei 2024 worden er potjes van zeven tegen zeven gespeeld.
   
  Dit 'moonlight-toernooi' is voor damesteams die uitkomen in de 4e en 5e klasse (of een vergelijkbaar niveau). Daarnaast voor teams uit de MO17 die uitkomen in de 1e en 2e klasse. De opzet van het toernooi is zeven tegen zeven (7x7). Ook teams die uitkomen in de competities Vrouwen18+ en/of 30+ zijn welkom!
   
  Naast het sportieve aspect is er natuurlijk ook weer tijd voor gezelligheid! Net als vorig jaar zal er een barbecue zijn, een feest en het Rad van Fortuin zal gaan draaien. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen.
   
  SEH MO17 (team 1) en ST: HMC DAMES (team 2) gingen er vorig jaar met de felbegeerde eindprijs vandoor. Pakken ze opnieuw die prijs of krijgen ze een (nieuwe) opvolger?
   
  VOL=VOL
  Veel teams hebben hun deelname voor de komende editie alweer toegezegd. Maar ook andere clubs kunnen zich natuurlijk aanmelden! Dat kan bijvoorbeeld door de qr-code in de afbeelding hierboven te scannen. Opgeven kan tot 29 april. Dat lijkt nog ver weg, maar VOL=VOL. Dus wacht niet te lang! Voor vragen of meer informatie kun je ook altijd mailen naar 
  damestoernooiseh@gmail.com
   
  Voor een leuke sfeerimpressie van de succesvolle editie van vorig seizoen: bekijk dit foto-album of dit bericht. De foto's zijn gemaakt door Barend de Ruiter!
   
  Voor meer info en berichten over het meiden- en damesvoetbal bij SEH in het algemeen: volg deze pagina op social media!