• SEH'ers, blauw-witte muizen! Aanstaande zaterdag speelt SEH 1 in de tweede ronde van de nacompetitie de uitwedstrijd om 15.00 uur bij Sportclub Brummen! De ploeg van onze hoofdtrainer Jordy Vakkert kan de steun van ons hondstrouwe publiek daar uiteraard weer goed gebruiken.
   
  Na het succes van de supportersbus van afgelopen zaterdag, zal er ook voor het duel met Sportclub Brummen weer een supportersbus voor 60 personen vertrekken vanaf sportpark de Eeuwlanden!
   
  Praktische informatie:
  Verzamelen: vanaf 13.30 uur- Parkeerplaats naast Sportschool Bijsterbosch (!)
  Vertrek Heerde naar Brummen: 13.45 uur
  Aankomst bij Sportclub Brummen: circa 14.30 uur
  Vertrek Brummen naar Heerde: circa 17.15 uur
  Aankomst Heerde: circa 18.00 uur
   
  Kom zoveel mogelijk in het blauw-wit!
   
  Prijs 0-18 jaar: €7,50
  Prijs 18+: €10,00
   
  In de bus zal drinken te koop zijn tegen contante betaling.
   
  Aanmelden via Harmen van Oene: 06-15868950 of Henri Houtman: 06-10952385. De bovenstaande bijdrage zal vooraf via een betaalverzoek voldaan dienen te worden. Daarna is de aanmelding geldig!
   
  VOL IS VOL, delen wordt gewaardeerd!
  Update: Alle plekken zijn inmiddels bezet, de bus zit vol!

  Let op: Vanwege het grote Pupillentoernooi zaterdag op ons eigen sportpark zal de bus dus niet vanaf onze eigen parkeerplaats vertrekken, maar aan de andere kant van Sportschool Bijsterbosch. Houd op de heen- en terugweg rekening met drukte op de omliggende parkeerplaatsen en rond het sportpark én eventueel ook extra reistijd richting de Eeuwlanden.
   
  Benieuwd naar het (mogelijke) programma van SEH 1 in de nacompetitie en de eventuele toekomstige tegenstander? Bekijk onderstaande afbeelding (via @Fuchsmeister op X/Twitter). Alleen de winnaar van de finale speelt volgend seizoen derde klasse: