• De inmiddels traditionele en jaarlijkse Meidenclinic van SEH zal in 2024 plaatsvinden op woensdagmiddag 22 mei! Lijkt het jou leuk om samen met andere meiden of je vriendinnen te trainen of te sporten? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij voetbalclub SEH!

    Samen sporten, juichen en scoren met je vriendinnen en teamgenoten kan bij SEH volop, want er is in vrijwel iedere leeftijdscategorie wel een team voor je beschikbaar. Met bovendien goede trainers en aandacht voor iedereen. En enthousiaste meiden zijn voor het volgende seizoen zeker nog welkom bij SEH!

    Wil je zelf ervaren hoe leuk de sfeer is? Kom een keer meetrainen of wees welkom bij de Meidenclinic. Deze open training voor meiden die graag voetballen is op woensdagmiddag 22 mei. De start is om 16.00 uur op sportpark 'De Eeuwlanden'. Na afloop zijn er heerlijke pannenkoeken en om 17.30 uur is het afgelopen.

    Iedereen, dus zeker ook niet-leden, is van harte welkom! Wil je meer informatie of wil jij je gelijk opgeven? Aanmelden is wenselijk. Neem hiervoor contact op met Dennis Huisman via dennis.huisman@online.nl

    Inschrijven kan tot 8 mei. Tot dan!


    Bekijk eventueel de afbeelding hierboven voor meer informatie en dit foto-album voor een sfeerimpressie van vorig jaar (gemaakt door Barend de Ruiter).