• De bekende koekactie van SEH vindt binnenkort plaats! Naar verwachting circa 150 jeugdleden van de club zullen maandagavond 27 maart weer langs de deuren in en rond het dorp gaan om zoveel mogelijk van de heerlijke en vertrouwde kandijkoeken te verkopen.

    Vorig jaar was de koekactie, mede door het coronavirus, voor het eerst in het voorjaar. Dat beviel de organisatie goed. Mede gezien het feit dat de zomertijd op deze maandag dan net weer is ingegaan is het gelukkig alweer lekker lang licht.

    De verkopers zijn allemaal actief bij SEH. Met de opbrengst van de koeken worden activiteiten voor de jeugdleden bij de voetbalvereniging georganiseerd. Denk aan het sinterklaasfeest, zwemfestijn of het jeugdweekend. De koeken kosten twee euro per stuk, bij aankoop van drie exemplaren is de prijs slechts vijf euro.

    Alleen contant geld!
    Maar let op: de kinderen kunnen en mogen alleen contant geld aannemen. Daarom een vriendelijk verzoek aan iedereen om hier rekening mee te houden en alvast wat kleingeld op te sparen voor maandag 27 maart. De jonge verkopers, uitkomend in de categorie├źn O10 tot en met O15, zijn met name tijdens de eerste uurtjes van de maandagavond, van circa 18.00 tot uiterlijk 20.30 uur, actief. Interesse in de koeken? Probeer dus op dat moment thuis te zijn.

    Voor wie toch niet thuis is of helaas geen verkoper aan de deur heeft gehad: na 27 maart zijn tijdens de openingstijden van het clubhuis de koeken- bij beschikbaarheid- ook te koop in de kantine van SEH. Maar op is op, dus wees er snel bij!