• Kennismakingscommissie

  De kennismakingscommissie houdt zich bezig met nieuwe leden te enthousiasmeren en informeren bij de aanmelding bij de leukste voetbalclub van Heerde. Nieuwe leden zullen onder andere uitgenodigd worden voor een inspirerende rondleiding over Sportpark De Eeuwlanden. Dit gebeurt vanaf maart 2022 circa vier keer per jaar.

  Het doel van deze rondleiding is dat het nieuwe lid en/of ouders/verzorgers, een beeld krijgen van de vereniging. Wij willen hen van praktische informatie voorzien, zodat men weet waar wat te vinden is en men op de hoogte is van het reilen en zeilen van de club, maar ook van wat leuke weetjes. Bovendien zullen ouders of deelnemers worden ge├źnthousiasmeerd rondom vrijwilligerswerk bij SEH.

  Aan het eind van de rondleiding krijgt het nieuwe lid een 'goodiebag' van SEH mee met daarin leuke items (we vertellen nog even niet wat), met daarop natuurlijk ook het logo van de club. Voor vragen of meer informatie kun je een mailtje sturen naar: welkombijseh@vvseh.nl

  Lees hier meer over de eerste rondleiding in maart 2022! Of over de editie van zaterdag 14 oktober 2023: lees er hier meer over. De eerstvolgende WijzijnSEH-tour op sportpark De Eeuwlanden wordt hier gemeld zodra bekend.

  Koen Lamberink
  Lid kennismakingscommissie
  welkombijseh@vvseh.nl

  Judith de Ruiter
  Lid kennismakingscommissie
  welkombijseh@vvseh.nl

  Jeika Bredewold
  Lid kennismakingscommissie
  welkombijseh@vvseh.nl