• Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers zijn de jubilerende leden van voetbalvereniging SEH onlangs in het zonnetje gezet. De aanwezigen, tien in totaal, kregen zaterdagmiddag in de bestuurskamer een korte individuele toespraak. Daarnaast werd er aan iedereen een bijbehorende oorkonde en een bos bloemen uitgereikt door het bestuur. 

    Bert Mensink mag zich inmiddels al 60 jaar lid noemen van SEH. Evert Olthuis en Johannes Dekker zijn reeds 50 jaar lid van de voetbalvereniging. Jacco van de Put, Jan van Ommen, Arnold Nieuwenhuis en Harro Visser konden het 40-jarig jubileum vieren. En tot slot waren er drie SEH’ers die inmiddels 25 jaar lid zijn van de club: Harmen van Oene, Sander Zwarthof en Michiel de Gooijer.

    Normaal gesproken worden de jubilarissen van SEH tijdens de nieuwjaarsreceptie, aan het begin van het kalenderjaar, in het zonnetje gezet. Maar door het coronavirus heeft deze activiteit de afgelopen jaren helaas niet kunnen plaatsvinden. Hopelijk kan dit de volgende keer wel weer tijdens een nieuwjaarsreceptie. Desalniettemin was het deze zaterdag ook leuk en gezellig en werden de nodige anekdotes van stal gehaald door de jubilarissen!

    Foto: Ann Fotografie. Bekijk het foto-album voor alle afbeeldingen!