• Jordy Vakkert twee seizoenen langer hoofdtrainer SEH

  9 nov 2023
 • Hoofdtrainer Jordy Vakkert houdt langer de leiding over de eerste selectie van voetbalvereniging SEH. Hij heeft zijn huidige contract (2023/2024) met twee seizoenen (2024/2025 en 2025/2026) verlengd. Daarover zijn beide partijen het onlangs eens geworden. Vakkert is nu bezig aan zijn eerste seizoen op 'De Eeuwlanden'.

  De 37-jarige Vakkert is opgegroeid in Beekbergen en woont al jaren in Eerbeek. Vakkert maakte afgelopen zomer de overstap van zondag eersteklasser WSV uit Apeldoorn. Bij het ondertekenen van zijn eerste contract in Heerde was de intentie al uitgesproken om langer met elkaar door te gaan.

  De blauwwitten uit Heerde komen dit seizoen uit in de 4e klasse B. De start is simpelweg uitstekend te noemen. Na al veelbelovende resultaten in de voorbereiding en de beker werden de eerste vier potjes in de competitie bijvoorbeeld gewonnen. Momenteel staat de ploeg dan ook eerste in 4B (qua verliespunten tweede).

  Opbouwen
  De voetbaltechnische commissie (VTC) van SEH, de spelersgroep én de overige stafleden zijn content over de samenwerking met Vakkert. Om stabiliteit en structuur binnen de organisatie te houden wordt het contract niet met één, maar gelijk met twee seizoenen verlengd. Hierdoor krijgt de hoofdtrainer de kans daadwerkelijk wat op te bouwen binnen SEH, waarbij er verder wordt gekeken dan alleen het eerste elftal. Daarbij hebben de overige stafleden ook aangegeven er in ieder geval nog een seizoen bij aan te plakken, waardoor de staf rondom het eerste elftal compleet lijkt.

  Al jaren is het beleid bij SEH dat jonge, ambitieuze hoofdtrainers de kans krijgen zich te ontwikkelen. ,,Met Jordy hebben we een trainer binnen kunnen halen met een eigentijdse en nieuwe manier van werken. Bij WSV heeft hij laten zien dat dit succesvol was, maar ook bij SEH (los van de resultaten) zien we dit terug. Zowel op voetbaltechnisch vlak als persoonlijkheid past Jordy goed bij onze mooie vereniging en hij kent zijn rol als hoofdtrainer meer dan goed. We zijn er dan ook trots op en erg enthousiast over, een gewilde trainer als Jordy Vakkert nog twee seizoenen aan SEH te mogen binden’’, aldus Herman Zwerver namens de VTC van de club.

  Jordy Vakkert meldt zelf: ,,Ik ben erg blij om ook de komende twee seizoenen actief te zijn bij deze mooie vereniging. We zijn de goede weg ingeslagen met het vertrouwen dat daar wat moois uit voortkomt. De samenwerking met het team en de staf verloopt erg prettig en dit vormt een goede basis om verder te ontwikkelen! Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de werkethiek en potentie van deze groep in de toekomst zijn vruchten gaat afwerpen.’’

  Het bestuur en de club wenst Jordy Vakkert alvast veel plezier en succes toe in het huidige seizoen én natuurlijk de hierop volgende jaren!