• Na eerder deze maand al de indeling van de dames/meiden gepubliceerd te hebben zijn nu ook de indelingen voor de jeugdteams (jongens) voor het seizoen 2022-2023 per heden op de site van SEH te vinden! De informatie is vanaf nu ook elders op de site te vinden via: 'Vereniging' - 'Publicaties' - 'Trainers en leiders'!

  Het document met de indeling is ook hier in één keer te lezen, of bekijk de afbeelding voor een overzicht van een deel van de teams!

  In het document is in één oogopslag te vinden wie in welk team komt te spelen. Onderaan het document kan er gekozen worden welk tabblad bekeken moet worden: de teams die op een heel veld spelen, de pupillen die acht tegen acht spelen of de pupillen die in zestallen voetballen.
   
  Voor vragen over de indeling kan er contact opgenomen worden met de leden- of adviseurs- van de VTC. Klik hier voor de namen en contactgegevens.

  SEH heeft voor volgend seizoen liefst 24 jeugdteams, waarin bijna 275 voetballers actief zijn. Een prachtig aantal! Nieuw is onder meer de JO16. 
  We wensen alle teams alvast veel succes en plezier!