• De indelingen voor de competities van teams die in de categorie A spelen zijn vannacht gepubliceerd! Het betekent dat onder meer SEH 1 nu weet wie de tegenstanders in het komende seizoen zullen zijn.

  De indeling
  SEH
  treft in de 4e klasse D elf tegenstanders. Het is dus een competitie van twaalf ploegen. Een flink deel daarvan is bekend. Tegen de Veluwse Boys (Garderen) en Prins Bernhard (Uddel) werd afgelopen seizoen al gespeeld. Natuurlijk zijn er ook de derby’s tegen WZC Wapenveld, VEVO en EZC ‘84. Ook tegenstanders als Noord Veluwe Boys (Hattemerbroek) en ‘t Harde zijn geen onbekenden.

  Ook BAS (Biddinghuizen) en Hulshorst zitten in deze competitie. Deze twee ploegen uit de regio zijn gedegradeerd uit de 3e klasse C afgelopen seizoen. Tot slot zijn er nog twee Apeldoornse ploegen: ZVV ‘56 en Apeldoornse Boys. Deze teams hebben de overstap gemaakt van zondag (4e klasse) naar zaterdag en zullen daarom wat meer onbekend zijn voor SEH.

  Op papier een mooie indeling, met (bijna) alleen maar ploegen gevestigd op het noordelijke deel van de Veluwe: daardoor zijn er veel derby’s en worden de reistijden beperkt. Uitwedstrijden naar bijvoorbeeld Harskamp, Barneveld of Achterveld zitten er dit seizoen niet bij. Uiterlijk 27 augustus wordt het competitieprogramma bekend, de eerste wedstrijd is op zaterdag 24 september!

  De voorbereiding
  In de voorbereiding speelt SEH 1 natuurlijk ook de nodige oefen- en bekerduels. Daarnaast neemt het team deel aan het Hanendarptoernooi bij VV Emst. Het team zal onder meer de competitiegenoten Hulshorst en 't Harde al eens treffen. Het programma ziet er vooralsnog als volgt uit*:

  Zaterdag 13 augustus, 11.00 uur (!): Vios Vaassen 1- SEH 1. Eindstand: 2-2.
  Dinsdag 16 augustus, 19.00 uur: Eerste duel Hanendarptoernooi bij VV Emst, SEH 1- Wissel 1 (andere wedstrijd is EZC '84- Emst)
  Zaterdag 20 augustus, 14.00 uur: Tweede duel Hanendarptoernooi bij VV Emst, > tegenstander afhankelijk van resultaat dinsdag 16 augustus (winnaar tegen winnaar, verliezer tegen verliezer)
  Donderdag 25 augustus, 20.00 uur: SEH 1- Hulshorst 1
  Zaterdag 27 augustus, 14.30 uur: SEH 1- Staphorst 2
  Zaterdag 3 september, 14.30 uur: Eerste bekerwedstrijd, Oene 1- SEH 1
  Zaterdag 10 september, 14.30 uur: Tweede bekerwedstrijd, SEH 1- Heerde 1
  Dinsdag 13 september, 20.00 uur: SEH 1- ‘t Harde 1
  Zaterdag 17 september, 14.30 uur: Derde bekerwedstrijd, 's-Heerenbroek 1- SEH 1 
  Zaterdag 24 september: Eerste competitiewedstrijd, > uiterlijk 19 augustus programma bekend

  *= Onder voorbehoud van wijzigingen!


  Bekijk de afbeelding voor de complete indeling in 4D. Bron foto: Voetbal.nl