• Ons bereikte het droevige nieuws dat vorige week veel te jong, op 21-jarige leeftijd, ons lid Jordy Vink is overleden. Jarenlang heeft hij zelf gevoetbald bij SEH en de laatste jaren was hij samen met zijn vader Oscar een bekende toeschouwer bij de duels van het eerste elftal. We verliezen een trouwe supporter.

  We hebben Mads Abcouwer, die samen met Jordy in de JO19-2 heeft gespeeld, gevraagd een In Memoriam over hem te schrijven:

  ''Jordy was een lieve gast. Een simpele omschrijving misschien, maar het is wel echt zo. Wellicht was hij niet de drukste- meest aanwezige voetballer bij SEH, maar hij was er wel. Hij was een liefhebber van de club, hij was dan ook bij alle wedstrijden die we speelden en als hij geblesseerd was of om een andere reden niet mee kon doen, kwam hij wel kijken.

  Ik heb zelf een jaar met hem in het team gezeten en af en toe wat wedstrijden met zijn laatste team meegespeeld. Om dus te zeggen dat ik hem al sinds het begin ken zou een leugen zijn, maar dat maakte voor hem ook niet uit. Hij deed toch wel aardig tegen je. Dit deed hij dan ook echt op zijn eigen manier, hij kwam vaak gewoon naast me lopen. Dan vroeg ik of hij klaar was voor de volgende pot en hij antwoordde altijd: 'Joah, heb er wel zin in. Kijken of ik er een kan scoren', terwijl hij enthousiast in zijn handen wreef.

  Niet een jongen van veel woorden, maar dat hoefde ook zeker niet. Zijn aanwezigheid werd ook met weinig woorden zeer gewaardeerd. Wij zullen hem allemaal, niet alleen individueel, missen. Ook de club is met dit tragische nieuws een groot supporter kwijt. Evenals zijn familie, die wil ik voor de komende tijd heel veel sterkte toewensen. Hij is ons allemaal veel te vroeg ontnomen. Jordy, we gaan je missen.''


  Ook wij wensen de familie natuurlijk veel sterkte toe bij dit grote gemis.

  Namens het bestuur van v.v. SEH.


  Foto: SEH JO19-2 uit het seizoen 2019-2020. Staand, met aanvoerdersband: Mads Abcouwer. Onderste rij, tweede van rechts: Jordy Vink.