• Het Jeugdweekend: de traditionele afsluiting van het seizoen!

  1 jun 2024
 • Ook dit jaar organiseert SEH weer het befaamde Boverhoff Jeugdweekend voor de jeugd van 4 tot en met 13 jaar welke dit jaar plaats zal vinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni. Dit jaar zullen er ongeveer 250 jongens en meisjes deelnemen, een ongekend aantal!

  De vrijdag begint met een inloop, waarna deelnemers hun slaapplaats in de legertenten kunnen inrichten en ze een mooi T-shirt ontvangen. Daarna volgt er een programma met een aantal sportieve activiteiten. Centraal staat plezier hebben en met elkaar bezig zijn!

  Sponsoren bedankt!
  Op de zaterdag wordt een veld omgetoverd tot een groot speelparadijs waarin diverse spelelementen worden opgesteld, van springkussens tot een 'wipeout-baan'. De finale om de strijd om de Penaltybokaal zal als slotstuk van het weekend plaatsvinden. Alle reden dus om deze leuke traditie als afsluiting van het seizoen op het sportpark te komen bekijken! 

  Ook een evenement als dit kan natuurlijk niet zonder sponsoren en deze willen we hierbij dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage!