• Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 15 september 2023 in Oldebroek te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avondje uit. En de toegang is gratis (normaal 20 euro)! Bestel nu je vrijkaartjes via deze link.

  ‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren. Laatstgenoemde was bijvoorbeeld vorig jaar oktober in Hattem, met ook de nodige aanwezigen vanuit SEH. De reacties daarop waren positief.

  Het gaat over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor de coaches en trainers.

  Op vrijdag 15 september 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in Oldebroek te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal 20 euro).

  De uitvoering is in theaterzaal De Talter, van 20.15 tot circa 21.30 uur. Aangeboden vanuit het Lokaal Sportakkoord Oldebroek. Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op de site waar hierboven naar wordt verwezen. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen! 

  Tot vrijdag 15 september! En uh…, vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellig uitje van met z’n allen.

  De voorstelling wordt vergoed vanuit het lokaal Sportakkoord Oldebroek, maar gezien de samenwerking in de regio zijn ook de sportverenigingen in de gemeente Heerde in de gelegenheid gesteld om te komen. Vandaar deze uitnodiging!

   Trailer 'Kom op nou jongens!':