• FOTO'S: Nieuwe FlexiblePlus League van start bij SEH

  18 sep 2023
 • Het voetbalseizoen is weer begonnen en dat betekent ook dat de jongste talenten van SEH, de voetballertjes van de nieuwe FlexiblePlus League en de Minipups, afgelopen zaterdag weer officieel zijn gestart met hun wedstrijden en trainingen.

  Na een mooie opkomst met muziek en het omroepen van alle deelnemers werden er nog wat foto's gemaakt voordat het echte spel kon losbarsten. Bij SEH is er voor de jongens en meisjes van 6 en 7 jaar al jaren een aparte competitie. Ze trainen op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en werken op zaterdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur hun eigen onderlinge competitie af op het hoofdveld onder toeziend oog van veel familieleden en vrienden. In teams van 4 kinderen, in gloednieuwe tenues van teams als Liverpool, Real Madrid, Paris Saint Germain en andere Europese topclubs wordt er vanaf half september gestreden om een heuse wisselbeker.

  Nieuwe naam
  Op de shirtjes is ook de naam van de nieuwe sponsor te vinden. Want voor wie het niet weet: de naam van deze voetbaltak komt van de sponsor die hiervoor de komende jaren, en sinds de zomer van 2023, ondersteuning zal bieden: de FlexiblePlus League!

  Eigenaar Rick Spijkerboer van FlexiblePlus was zaterdagmorgen ook aanwezig bij de aftrap van deze jeugdcompetitie en kon zo zijn goedkeuring geven aan de nieuwe tenues. Hij is er trots op en blij mee SEH op deze manier te kunnen steunen. Na afloop van de eerste wedstrijden ging Spijkerboer met alle jonge spelers op de foto en ontving hij van Gert Jan Toorn van de sponsorcommissie van de voetbalclub een mooie bos bloemen.

  Bij de FlexiblePlus League is plek voor maximaal veertig jonge talenten. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Meer info of een keer mee komen doen? Mail gerust eens naar fleagueseh@gmail.com of neem contact op met de hoofdtrainer, Jan van Egteren via 06-21117046.

  Minipups
  Op de zaterdagmorgen, eveneens van 09.00 tot 10.00 uur, zijn ook de allerjongste talenten inmiddels weer te bewonderen op het hoofdveld van SEH. Het zijn de Minipups van 4 en 5 jaar oud die dan de beginselen van het voetbalspel leren en vooral plezier maken. Zij trainen (alleen op zaterdag) eveneens in nieuwe outfits onder leiding van Boaz Braam, Sieb van Leeuwen en Tim Bouwman. Ook hier een keer komen kijken of meedoen is natuurlijk altijd mogelijk!

  Foto's: Anita van Renselaar (Ann Fotografie). Check het album voor nog meer gemaakte foto's van haar tijdens deze eerste ochtend.