• Nadat het coronavirus in 2020 en 2021 roet in het eten gooide, was dit jaar het befaamde Jeugdweekend op sportpark De Eeuwlanden eindelijk weer terug! Op 17 en 18 juni 2022 konden de jongste leden van SEH meedoen aan deze afsluiting van het seizoen.

  En dat gebeurde massaal. Maar liefst 225 deelnemers waren er dit keer! De organisatie had alles top voor mekaar voor een prachtig evenement. Natuurlijk was er ruimte om te voetballen, maar er waren nog véél meer activiteiten. Het was soms warm, maar de sproeiers en de waterspellen zorgden gelukkig voor de nodige afkoeling. 
   
  En natuurlijk was er het penalty schieten, met de finales aan het einde van het evenement met vele toeschouwers. In iedere leeftijdscategorie werden de winnaars gehuldigd en kregen ze een beker.
   
  Belangrijk om hierbij nog te melden is dat vele vrijwilligers zich hebben ingezet om er een waar feest van te maken. Dank daarvoor! Daarnaast is het Jeugdweekend mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren én de Vrienden van SEH en de Supporters Vereniging. Mede dankzij deze niet te onderschatten bijdragen kijken we terug op een zeer geslaagd Jeugdweekend 2022!
   
  Mede namens de organisatie: Tot volgend jaar!
   
   
  Er zijn tijdens het Jeugdweekend foto's genomen door Leon Schotman. Deze zijn in het foto-album te bekijken!