• Wat was het een geweldig leuke woensdagavond op sportpark De Eeuwlanden! De Meidenclinic met speelsters van PEC Zwolle was een groot succes. Niet alleen veel voetbalsters van SEH, maar ook veel andere enthousiaste meiden uit de regio waren aanwezig om onder heerlijke weersomstandigheden te spelen.

    In een circuitvorm kregen de meiden met allerlei oefeningen te maken. Zoals dribbelen en afronden, maar bijvoorbeeld ook het bekende boter-kaas- en eieren met hesjes! Dit gebeurde allemaal onder leiding van trainers van SEH, de dames van de voetbalvereniging of de speelsters van PEC Zwolle.

    Na afloop gingen alle voetbalsters nog even op de foto met de organisatie en was er voor iedereen een lekker ijsje en wat drinken. Zo ging iedereen tevreden naar huis, een aantal meiden zelfs met een handtekening of selfie rijker!

    Wil jij ook samen sporten, juichen én scoren met je vriendinnen en teamgenoten? Bij SEH kan dat volop! Kom gerust een keertje meetrainen bij SEH. Of stuur voor bijvoorbeeld info en vragen een mailtje naar Ben Toorn: bwtoorn@hotmail.com en we nemen contact met je op. Hopelijk tot snel!

     

    Er zijn tijdens de clinic foto's genomen door Mariska van den Berg en Barend de Ruiter. Deze zijn in het foto-album te bekijken!