• Onder hele fijne weersomstandigheden was het afgelopen zaterdag gezellig druk op sportpark De Eeuwlanden. Er werd een groot pupillentoernooi voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar gehouden. Liefst 72 jeugdteams uit de hele regio, met ruim 600 voetballers, deden mee!

    De wedstrijden begonnen om ongeveer 08.00 uur en rond 13.00 uur was de prijsuitreiking en de afsluiting. Iedere ploeg werd op het podium geroepen om een eigen prijs en/of een aandenken te ontvangen. Ook de wethouder sport van de gemeente Heerde, Stephan Nienhuis, was hierbij aanwezig.

    Daarnaast kon er gebruik gemaakt worden van opblaasbare speeltoestellen en er was een DJ voor de muzikale omlijsting. En de verloting met mooie prijzen van de plaatselijke ondernemers trok ook veel belangstelling.

    De reacties van de deelnemende verenigingen en teams waren zeer lovend, de organisatie had het perfect voor elkaar. Iedereen die, om wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan het Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi bij SEH: heel veel dank. En op naar volgend jaar!

    Foto: Mariska van den Berg. Bekijk het foto-album voor alle afbeeldingen!