• Een leuke en gezellige sfeer, veel lachende gezichten, een goede organisatie en naast het sportieve aspect ook diverse andere onderdelen: dat kenmerkt het Moonlight-toernooi bij SEH. Na het succes van vorig jaar was het afgelopen vrijdag tijd voor de tweede editie!
   
  Het werd een enorm geslaagde avond, waar veel energie en tijd in was gestoken door de organisatie. Het toernooi bestond uit leuke teams, fanatieke wedstrijden en een goed geregelde barbecue plus afterparty. Ook was er een Rad van Fortuin, waar fraaie prijzen mee te winnen vielen. Af en toe viel een buitje regen, maar niemand die daar om maalde. Want het was een waar voetbalfeest.
   
  De teams van SEH deden het overigens ook goed bij het toernooi. De uitslagen:
   
  Uitslag dames:
  1. vv SEH VR1 team 1
  2. HMC VR1 team 1
  3. HMC VR1 team 2
   
  Uitslag MO17:
  1. vv Heino MO17
  2. vv SEH MO17 team 1
  3. vv SEH MO17 team 2
   
  En als klap op de vuurpijl hebben zowel de Vrouwen 1, als de MO17-1 én de MO13-1 van SEH afgelopen zaterdag, een dag later, het bij Ruysch Girls en Ladies voetbaltoernooi bij Groen Wit ‘62 in Apeldoorn gewonnen!
   
  Op de Facebookpagina over het meiden- en damesvoetbal bij SEH is een speciaal foto-album aangemaakt waarop álle afbeeldingen van het Moonlight-toernooi zijn verzameld. Het gaat om honderden foto's, van onder meer Barend de Ruiter (SEH) en Gradus Dijkman (Hatto Heim/HMC). Veel kijkplezier.
   
  Voor wat betreft het Moonlight-toernooi: Tot volgend jaar!