• Waar het vorig seizoen schrapen en zoeken was naar kampioenen bij SEH, daar lijkt er dit seizoen maar geen einde aan te komen! Afgelopen zaterdag was voor de meeste teams de laatste speelronde van dit seizoen en kunnen we als SEH nog weer eens drie teams die kampioen zijn geworden bijschrijven! Ze komen allemaal voorbij met een foto in dit bericht.

  Naast de drie teams die hieronder staan opgesomd is het vermelden nog waard dat veel meer teams het goed deden. Zo waren SEH JO15-2 en SEH 2 bij winst afgelopen zaterdag ook kampioen geweest van hun respectievelijke competities. Helaas verloren zij de allesbeslissende wedstrijd, maar mogen deze teams zeker trots en tevreden terugkijken! Daarnaast zijn nog niet alle teams helemaal uitgespeeld. Zo weten we dat SEH JO12-4 ook nog kampioen kan worden in hun vierde fase. Daarvoor is zaterdag 3 juni wel een overwinning nodig, thuis tegen SVI. De wedstrijd begint om 10.15 uur, dus kom allemaal kijken!

  SEH JO12-1
  Dit team presteert het hele seizoen al uitstekend in de Hoofdklasse. De eerste fase werd al winnend afgesloten en ook de laatste en vierde fase was een prooi voor deze talenten. Dankzij een doordeweekse overwinning op SV Zwolle kon het al niet meer misgaan, maar het seizoen werd in stijl afgesloten. Tegen en bij concurrent WVF werd met 3-4 gewonnen. Het hoogtepunt moest toen nog komen: bij aankomst na de wedstrijd bij sportpark De Eeuwlanden stonden veel mensen, waaronder bijna het volledige team van SEH 1, de jongens op te wachten met vuurwerk, applaus en muziek. Zo werd de S-side nu zelf eens in het zonnetje gezet. Een prachtig kampioenschap in de Hoofdklasse!  SEH JO9-1
  Nóg een fraai kampioenschap in de Hoofdklasse. De talenten van SEH JO9-1 mogen zich eveneens de beste noemen van de vierde fase. Het was lange tijd spannend in die competitie, maar dankzij een prachtige 10-2 overwinning deze zaterdag op nota bene de concurrent Robur et Velocitas ging het talentvolle team met de titel aan de haal. Met uiteraard een mooi feestje tot gevolg!  SEH JO12-3
  Twee keer kampioen worden in één seizoen: het zijn er niet veel die kunnen zeggen dat ze dat hebben gepresteerd. Toch is dit wel van toepassing voor SEH JO12-3. Dit talentvolle team pakte al de eerste plek in de derde fase in deze competitie. Het team promoveerde niet en kreeg in de daaropvolgende fase een competitie met vrijwel allemaal dezelfde tegenstanders. En dus ging de ploeg voor wéér een kampioenschap. Met succes! Ongeslagen behaalde ze de titel in deze vierde klasse. Een dikke proficiat!  Huldiging!
  De kampioenen in de 2e, 3e en/of 4e fase zijn of worden op zeer korte termijn uitgenodigd voor een speciale huldiging. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni, rond 13.00 uur. Dit is direct na de afsluitende penalty's bij het Jeugdweekend. Blijf dus dan zeker nog even hangen om de- minstens- negen teams nog eenmaal toe te juichen voor deze fraaie prestaties!


  Foto's met dank aan diverse ouders/begeleiders!