• Wat was het afgelopen zaterdag weer een fantastische dag bij SEH. Naast de mooie overwinning van het eerste elftal, waardoor de finale in de nacompetitie werd behaald, was er ook het BONFIX Pupillentoernooi op het eigen sportpark.

  Het werd een prachtig Pupillentoernooi met de inzet van heel veel vrijwilligers. Dank namens de organisatie aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen!
   
  Ruim 140 teams en maar liefst 1300 spelertjes waren er op de velden op sportpark De Eeuwlanden gedurende de dag te vinden. Van de hoofdklasse tot de 5e klasse, iedereen kwam tot zijn of haar recht. Er was dit jaar voor gekozen om een gelijk aantal teams zowel in de ochtend als middag te laten spelen. Per dagdeel waren er dus zo’n 650 toppers te bewonderen.
   
  Naast het toernooi konden de duizenden aanwezigen ook gebruikmaken van bijvoorbeeld luchtkussens, een stormbaan of de klim- en glijbaan. Alles om het een sportief, maar ook feestelijk Pupillentoernooi te maken. En wat te denken van de organisatie, zoals verloting, EHBO en parkeerregelaars!? Aan alles was gedacht.
   
  Op de toernooipagina zijn alle uitslagen en standen nog eens rustig terug te vinden. Maar buiten de prestaties om ging het voor iedereen ook vooral om een sporttas vol herinneringen en mooie verhalen aan het eind van de dag, inclusief een beker (plaats 1, 2 of 3) of medaille (plaats 4, 5 of 6) toen ze weer naar huis gingen.
   
  Foto's: Mariska van den Berg. Check het foto-album voor een selecte keuze van al haar gemaakte foto's tijdens dit toernooi. Op de Facebookpagina van SEH zijn nog véél meer afbeeldingen (ruim 150 stuks) te vinden!