• Het eerste Moonlight-toernooi was vrijdagavond 2 juni bij SEH. Onder geweldige weersomstandigheden werden er partijtjes op halve velden gespeeld door verschillende damesteams en teams uit de MO17-categorie.

  De organisatie meldt er zelf het volgende over, wij hebben hier eigenlijk verder weinig aan toe te voegen:

  ‘Wat een topavond hebben we gehad gisteren! Het eerste ‘Moonlight’ meiden- en damestoernooi bij onze vereniging. We trapten af met een gezellige BBQ en daarna was de hele avond gevuld met wat wij het liefste doen: voetbal! Tijdens de BBQ en het voetballen heeft DJ Joossie gezorgd voor de muzikale omlijsting (lees: een dik feest!) en er was ook een Rad van Fortuin met mooie prijzen.

  Onze eigen SEH MO17 (team 1) en ST: HMC DAMES (team 2) gingen er met de felbegeerde eindprijs vandoor: zij zijn de winnaars van het ‘Moonlight’ toernooi 2023 bij SEH!

  Via deze weg willen we nogmaals iedereen die, op welke manier dan ook, zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan dit toernooi bedanken! Wij kijken met trots terug op een fantastisch, gezellig en sportief toernooi! Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar, dus: tot volgend jaar!’

  De reacties zijn dus zeer positief, ook getuige de vele blije gezichten en duimpjes op de foto’s en veel teams hebben hun deelname voor volgend jaar alweer toegezegd. Dus tot dan!

  Tijdens dit evenement zijn in de uren voordat het donker werd foto’s gemaakt door Barend de Ruiter. Check het album voor nog veel meer gemaakte foto's van hem tijdens deze avond!