• Ondanks dat er vanwege de geldende coronarichtlijnen geen publiek bij aanwezig mocht zijn op het sportpark, werd er afgelopen zaterdag toch op een feestelijke wijze aandacht besteed aan de afsluiting van Veldhuis League4Kidz-competitie van dit najaar. Tevens was er het afscheid van de drie begeleiders.

  Op zaterdagmorgen werken de jongens en meisjes van 6 en 7 jaar altijd hun eigen onderlinge competitie af bij SEH. In teams van vier of vijf kinderen. En in de tenues van de topclubs, mede mogelijk gemaakt door de trouwe sponsor Veldhuis Advies uit Heerde. Plezier en enthousiasme staan voorop. En tegelijkertijd worden de eerste- vooral technische- beginselen van de voetbalsport in een circuitvorm aangeleerd. 

  Na een spannende strijd op de zaterdagen was het uiteindelijk AC Milan die de competitie van dit najaar won en de grote beker in ontvangst mocht nemen. Barcelona en Inter Milaan maakten het podium compleet.

  Er werden ook iedere speelronde penalty’s genomen. Irwan is de winnaar geworden van deze competitie en hij mocht de penaltybokaal vol trots ontvangen. Mika en Mike pakten respectievelijk plek 2 en 3.

  Tot slot is er aandacht besteed aan het afscheid van de huidige leiding van de Veldhuis League4Kidz. Jan van Egteren, Dennis Huisman en Wendy Zwerver hebben jarenlang de kar getrokken en hebben het stokje doorgegeven aan Margo Bagerman en Janet van Alfen.

  Jan, Dennis en Wendy kregen een bos bloemen, een bon en een aandenken mee als dank en waardering voor wat ze hebben gedaan voor deze belangrijke tak binnen de jeugdafdeling van SEH. Natuurlijk gingen alle deelnemers nog even op de foto, inclusief de Minipups. Want voor deze jongste talenten binnen de vereniging is de winterstop inmiddels ook aangebroken!

  Anita van Renselaar heeft tijdens deze ochtend meerdere foto's gemaakt, waaronder de afbeelding bij dit bericht. De overige foto's staan in het fotoalbum op deze site!