• Voetballers en hun ouders die vanaf 1 september 2021 lid zijn geworden van voetbalvereniging SEH uit Heerde hadden afgelopen zaterdag een primeur: zij konden deelnemen aan de allereerste WijzijnSEH-tour op sportpark De Eeuwlanden, speciaal voor nieuwe leden.

    Onder prettige weersomstandigheden werd deze rondleiding georganiseerd door de onlangs opgerichte kennismakingscommissie van SEH. Zo’n tien nieuwe leden met hun ouders waren aanwezig voor de rondleiding op de club. Tussendoor kregen ze op een leuke manier van alles te horen over SEH. Aan het eind van de rondleiding kreeg ieder lid een gaaf welkomstgeschenk, met verschillende artikelen van SEH, mee naar huis.

    De kennismakingscommissie houdt zich bezig met nieuwe leden te enthousiasmeren en informeren na aanmelding bij de leukste voetbalclub van Heerde. Het doel van de rondleiding is dat het nieuwe lid- samen met ouders/verzorgers- een beeld krijgt van de vereniging. SEH wil hen van praktische informatie voorzien, zodat men weet waar wat te vinden is en men op de hoogte is van het reilen en zeilen van de club, maar ook van wat leuke weetjes. Bovendien zullen ouders of deelnemers worden geënthousiasmeerd rondom vrijwilligerswerk bij SEH. Maar misschien wel het belangrijkste: de club hoopt zo dat de nieuwe leden zich welkom voelen.

    De eerste WijzijnSEH-tour is naar tevredenheid van allen verlopen. De eerstvolgende rondleiding staat gepland over een maand of drie. De tour zal vier keer per jaar zijn.