• Dutherma en Gebr. Ter Velde nieuwe sponsor trainingspakken jeugd

  8 feb 2024
 • Sinds het seizoen 2023/24 loopt de jeugd (de jongensteams) er weer warm bij met de trainingspakken die mede mogelijk zijn gemaakt door de bedrijven Dutherma BV en Gebr. Ter Velde BV. Dit onderstreept de mooie samenwerking die al geruime tijd tussen de beide sponsoren en voetbalvereniging SEH aanwezig is.

  De keuze van Dutherma BV en Gebr. Ter Velde BV als sponsors van de nieuwe trainingspakken getuigt van een toekomstgerichte samenwerking. Door te investeren in de jeugd van vandaag laten deze bedrijven zien dat ze geloven in de kracht van gemeenschapsopbouw en dat ze zich inzetten voor het creëren van een duurzame en gezonde toekomst voor de jeugd. Ook laten ze zien dat ze de jeugd van SEH een warm hart toedragen.

  De bedrijven, gevestigd aan de Kerkdijk in Heerde, zijn al jarenlang sponsor van de club. Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde is ook sinds dit seizoen de nieuwe shirtsponsor van het tweede elftal van de vereniging. Bovendien lopen de leden van de onderhoudsploeg, die het sportpark spic en span maken, er warmpjes en net bij dankzij hun kleding. En de firma’s hebben ook een bijdrage geleverd aan de kartonnen bekers in de kantine.

  Volop tevredenheid dus over deze samenwerking, die hopelijk nog vele jaren zal worden voortgezet. Aanleiding voor Rijk Potkamp namens de sponsorcommissie van VV SEH om directeur Melvin Stijf onlangs te bedanken voor deze mooie en gewaardeerde bijdragen (zie foto).

  Meidenteams
  Het bedrijf Bart Pool Installaties uit Heerde is dit seizoen de hoofdsponsor geworden van het vrouwen- en meidenvoetbal binnen de club. Daardoor hebben alle meiden bij SEH pakken en tassen met daarop het logo van dit bedrijf!