• Zoals onder meer tijdens de Algemene Leden Vergadering (alv) in het najaar van 2023 al eens is aangegeven: er wordt bij SEH momenteel hard gewerkt aan een nieuwe opzet rondom de beheerszaken. Een onlangs nieuw opgerichte commissie Beheer en Onderhoud is dan ook van start gegaan!

  Wat zij doet? Deze commissie gaat het onderhoud van onze gehele accommodatie, zowel velden als clubhuis, coördineren. Ook is zij het aanspreekpunt voor de diverse klussen die op het sportpark verricht moeten worden.

  Er is via de vrijwilligerscommissie een lijst met vrijwilligers bekend die zich hebben opgegeven om incidenteel te komen helpen. Deze lijst met namen mag overigens natuurlijk altijd nog langer! We hebben nu zo'n 30 tot 40 mensen die incidenteel op verschillende vlakken willen helpen.

  En dat is nodig ook, want de bedoeling is dat er vanaf dit jaar regelmatig een 'doe-dag' wordt georganiseerd. Tijdens deze ochtend worden een aantal zaken in één keer gezamenlijk en grondig aangepakt. Het is de bedoeling dat er toekomstig een aantal van dit soort ochtenden per jaar worden georganiseerd.

  Programma 10 februari
  Om hier een praktische invulling aan te geven staat er op 10 februari de eerste 'doe-dag' gepland bij SEH. Dit is van 08.00 tot 12.00 uur. Taken die dan onder meer zullen worden uitgevoerd zijn: Straatwerk voor nieuwe plek van doeltjes realiseren, wisseling van sponsordoeken en vervanging van de vuilnisbakken. 

  De reeds bekende vrijwilligers op de hierboven genoemde lijst hebben hierover een mail ontvangen. Maar wellicht lijkt het jou ook wel wat om een handje te helpen en de club/ het sportpark weer wat mooier te maken? Dat kan! Het is dan wel handig om aan te geven dat je komt en waar je ‘specialisme’ ligt, stuur hiervoor een mailtje naar beheerszaken@vvseh.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je ook bij dit mailadres terecht. Alvast bedankt en wellicht tot 10 februari!

  Natuurlijk wordt er op deze dag ook gedacht aan de inwendige mens, na afloop staat er een warme hap in de kantine klaar.